fredag 30 oktober 2015

Here we come again Florida

Så var det äntligen dags för en härlig resa  igen. Älskar känslan av att något okänt väntar. En ny plats som ska utforskas. Ett äventyr som ska upplevas. Älskar att resa helt enkelt :). 

Och våra goa nyfikna barn klarade flygresan över Atlanten galant. Visst, det var lite jobbigt en stund när Alvin var som en studsboll och inte visste var han skulle ta vägen. Men sen somnade både han och Linn och sov ungefär halva flygresan.   

Framme i Fort Lauderdale hämtade vi ut en hyrbil på Herz, efter långa köer i immigration och customs. Efter en kort bilfärd till ett hotell i närheten var vi alla glada att få krypa ner i sängen och sova ett par timmar. 

Sen imorse gav vi oss iväg med bilen tvärs över Florida på Everglads parkway till Fort Myers Beach där vi ska spendera en vecka. Har hunnit spana in lite av omgivningarna, men framförallt havet och poolen. Barnen var så lyckliga att få bada och gräva i sanden! Linn hoppade i vågorna och tjöt av lycka.


Efter en middag inne i centrala fort myers beach blev det en tidig kväll och barnen inklusive Johan somnade strax innan 20. Återstår att se hur dags morgonpigge Alvin vaknar... 

Hej och gonatt!

Inga kommentarer: