söndag 2 maj 2010

Back on track in Bocas

Två dagar i vackra omgivningar och strålande sol har bättrat på solbrännan och fått oss på banan igen (även om vi inte riktigt hade åkt av den). Igår var vi på snorklingstur och fick se fina fiskar i klart vatten, samt ett gäng delfiner! Dagen avslutades på den fina stranden Red frog beach, som precis som namnet antyder, befolkas av röda grodor. Supersmå röda grodor! Ganska söta.

Idag har vi glassat på ett härligt soldäck precis vid havet. Vi hade stället helt för oss själva. Riktigt nice!

Imorgon bär det av till Costa Rica. Först båt, sen buss, sen promenad över gränsen som utgörs av en bro, sen buss igen. Efter tre-fyra timmar ska vi vara framme i Puerto Viejo på Costa Ricas västkust. Vi vet egentligen inte så mycket om stället, men det finns massa kul grejer att göra där i krokarna. Så vi hoppas på spännande dagar.

Bye for now

PS. Yttranden som "tänk vad det ska bli gott med fil till frukost", "jag längtar efter att kolla på tv-serier i soffan" och "åhh vad härligt att få laga egen mat" börjar bli allt vanligare. Har man väl öppnat den där ventilen så verkar det vara svårt att få stopp på det. Men det handlar mest om att vi ser fram emot att komma hem. Och det är ju en bra sak :)






5 kommentarer:

Klas sa...

Kul att höra ifrån er igen. Eran solbränna verkar fin och ni verkar ha det ganska bra. Här hemma är det kallt i dag.Mulet och blåsigt. Ola har åkt ner till Strandvallen för att jobba under matchen mellan Mjällby och Gbg.
Har ni hört något om oljekatasrtofen som berör hela södra USA kusten ?
Hör av er snart igen. Många kramar från Klas O Lotta

Maja(= sa...

Hej! Jag har varit på Kreativum det har varit en ganska bra dag. Men varje gång ni har skrivit så blir jag oftast avundsjuk och nu har ni sett en av mina favorit djur.Ni har det också jäääätte fubbigt!!!

Kram Maja (=(=

Linda sa...

Hej på er!

Jag förstår att ni är lite reströtta. Ni har ju haft ett grymt schema med enormt mycket upplevelser på kort tid. Jag tyckte det var skönt att komma hem efter 5 dagar i Barcelona... hemma är ju alltid hemma. Men hem kommer ni så småningom ändå, så fokusera på nuet! Mindfulness Stina...=)

Eftersom vår Niceresa blev inställd så åker hela företaget till Almedalsveckan istället. Det ska bli hur skönt som helst. En vecka på Gotland med sol och bad o så lite jobb.

Kram på er!

Anni sa...

Snorklingstur är aldrig fel. Stället ni hamnat på ser helt fantastiskt ut!!

Ikväll blir det fika hos Sigrid som mest går och väntar på att bebisen ska komma. Det är fem dagar över tiden nu!

Massa kramar

Stina sa...

Pappa: vi har läst en del, och det verkar lugnt ännu så länge. Om inte så får vi hålla oss borta från vattnet.
Maja: Ja, vi har det verkligen fubbigt! :) Idag såg vi ett häftigt djur till - en sengångare!
Linda: övar mindfulness för fulla muggar. Går bra nästan jämt :). Almedalsveckan låter riktigt kul!
Anni: hälsa Sigrid så gott. Hoppas bebben kommer snart.