söndag 16 maj 2010

Inget nytt under solen


På denna stranden parkerade vi våra skor idag. Turtle beach på Siesta Key utanför Sarasota. Misstänker att ni är trötta på att höra om alla stränder med vit sand och turkosblått vatten... Sorry! Vi uppskattar dem fortfarande i alla fall ;)
Har precis käkat en brakmiddag på Outback Steakhouse i Naples. Lite aussie meat är aldrig fel. Fick de största besticken i världshistorien. Hade tyvärr inte med kameran, men tänk er en kniv i stil med en machete...

Nu = dags att sova på Lighthouse Inn i Naples.

Hej hej!

2 kommentarer:

Anni sa...

Vi tröttnar aldrig!! :)

Är hemma från jobbet idag, sjuk. Det är tydligen nåt som går: feber, halsont, yrsel och huvudvärk. Jättetrist, skulle varit i Kalmar idag och jobbat. Försökte stiga upp men var tvungen att hålla mig i diskbänken för att inte tappa balansen. Men nu bättre och mest bara uttråkad!

Norges nationaldag idag. Jag firar med ny bild på Facebook, föräldrarnas Norgeflagga. Pappa har tydligen flaggat sen i fredags sa mamma. Fikar just nu i min ensamhet med te och kärleksmumsmuffins. Gott! :)

Kram kram

Lotta o Klas sa...

Jag säger som Anni- vi tröttnar inte ! Det är så härligt att få ta del av allt ni upplever!
Men vi ser mycket framemot när ni kommer hem!
Här är det inte badväder precis- det är upp-och-nervänt- Norra Sverige har ju varmt ca 25 grader medan vi här nere har ca 10 grader- fast idag har det varit lite varmare ca 14. Men det är på gång- ikväll visar de en stor sol på torsdag så vi hoppas på det!!
Idag har vi jobbat som vanligt, så det rullar på.
Ha det gott!
Kramar till er båda!