fredag 14 maj 2010

Shop til you drop

Det uttrycket fick en helt ny innebörd för oss igår. 9 timmar tillbringades i shoppingcentrat Sawgrass Mills, som är en blandning av outletbutiker och vanliga butiker. Vi började lite försiktigt men kom sen in i ett stim båda två. Banana Republic, Ralph Lauren, Tommy Hilfinger, Calvin Klein.... Allting är ju så mycket billigare här! En hel hög nya kläder och ett antal shoppingkassar följde med oss därifrån.

Idag styr vi kosan mot Orlando. Disneyworld står på schemat! =)

Som ni märker suger vi ut det allra sista av vårt äventyr. Nu är det inte lång tid kvar! Vi ser fram emot att komma hem.

Massa kramar från the globetrotters ;)

2 kommentarer:

Lotta sa...

Hej på er1
Idag på morgonen hade vi 9 plusgrader- första natten utan frost. Igår åskade det och nu är värmen på väg från Ryssland. Så vi ser framemot varmare dagar. Vi förstår att ni njuter in i det sista och tar vara på allt som bjuds!Men det finns mycket vackert hemma också-förstår att ni ser framemot detta!!!!Idag har vi varit och tittat till ert -allt i sin ordning. Det blommar för fullt i trädgården.Jag tog en promenad genom Ådalen i em- det var helt bedårande med alla kullar med vitsippor, jag vet inte om jag sett så mycket vitsipor tidigare - under tiden valde Klas att klippa vårt gräs.Ikväll har vi faktiskt kunna sitta ute på altanen.
Ha det nu så gott! Vi längatar efter er!!!!!
Massor av kramar från Lotta och Klas

Anonym sa...

Det låter ju underbart med massa rolig shopping. USA är väldigt bra på outlets... Jättefina bilder från Florida också!

Vi ser alla fram emot att träffa dig här på MC :) Men njut nu av resterande tid på er fantastiska resa!

Kram Linda S