lördag 15 maj 2010

Sarasota, FL


Nu befinner vi oss i Sarasota, en mindre stad i västra Florida.

Vi lämnade öst med alla dess temaparker och stora outlets tidigare idag. Florida är inte jättestort så att åka från ena kusten till den andra tog inte mer än ett par timmar.

Igår var det Disney world för hela slanten. Parken har allt som man kan vänta sig. Disneyfigurer springer runt och vinkar och hela parken är byggd kring sagoslottet som Askungen bor i. Vi gick runt och tittade på shower och åkte karuseller hela dagen. Även om parken mest är byggd för barn så fick vi några kickar av lite rides och njöt av den trevliga stämningen.

De sista dagarna har vi även hunnit med två biofilmer. Idag såg vi Robin Hood som var väldigt bra. Inte alls som man förväntade sig. Här om dagen såg vi Iron Man 2, också väldigt bra film men inte lika bra som den första.

Vi har även hunnit med lite beach time. Stina är rädd att vi inte kommer vara tillräckligt bruna när vi kommer hem så vi pressar så fort vi får en stund över.

Ha de bra där hemma!
Våra tankar är halvvägs hemma.

Kramar

2 kommentarer:

Inger sa...

Hej på er! Igår hade vi en dag med strålande sol och +25 gr. Gissa om vi njöt, men idag är det svalare och grått. Vi har öppnat poolen så nu kan sommaren komma. Njut av era sista veckor och ha det så bra. Kramar

Helena G sa...

Hej igen... Vi såg också Robin Hood, i torsdags. Gillade den också, över förväntan!

Var i Malmö i helgen på en liten miniweekend, mys med teater först och sen middag på en uteservering på Lilla torg. Illusionen att det var 20 grader kl 23 på kvällen tackar vi en hel armé gasolvärmare för! På tal om värme är vädret galet här hemma nu. 25 grader i Haparanda och omkring 12 grader här i söder, historiska siffror. Men som någon annan skrev så börjar det rätta till sig nu.

Vitsippor ja....shit vad vitsippor! Jag har aldrig sett så många som den här våren. Tydligen har vi den långa och snörika vintern att tacka för allt som prunkar och enligt såna som vet så bådar det här gott för en riktigt blommande sommar också. :) Dessvärre har fästingarna levt loppan under snön också, de lär bli riktigt många. Har redan plockat ett par på hästarna.

Long passed my bedtime nu...morronvecka! När kommer ni hem exakt?

Massa kramar till er båda!