tisdag 19 januari 2010

First stop: HongKong

Nu är vi igång! Glada och jetlagade befinner vi oss på vårt hostel i HongKong efter en liten nätt resa som tog 24 timmar. Men Cathay Pacific som vi flög med från London gjorde resan lätt och smidig. Grym service, god mat, gott vin och massa bra filmer. Lyckades få lite sömn också. Inflygningen var bland de häftigaste och vackraste vi sett. Staden ligger fantastiskt vackert på bergiga öar och det ska bli kul att se mer av den i dagsljus imorgon.

Nu = dags att sova (i en av de hårdaste sängar någonsin...). Puss o kram!

Johan här: Inflygningen till London också var perfekt. Vi cirkulerade ett varv på låg höjd över de centrala delarna i perfekt eftermiddagsljus och kunde se alla sevärdheterna från luften. Det händer inte om man flyger med Ryanair.
En halvtimme efter vi landat så glider vi in i terminal 3 och ser på tv hur Merida stänker in 2-0. Resan kunde inte ha börjat bättre...

5 kommentarer:

Sandra sa...

Det händer faktiskt med Ryanair också...man måste bara flyga från Rom :)
Kul att ni är iväg! Självska jag precis ut på promenad här i snön!

Kram på er

Kajsa sa...

Härligt! Hoppas ni får en bra dag i HongKong.

Ola sa...

Härligt att höra ifrån er och att ni nu är på gång med er livs resa.... Lovar hålla ställningarna här hemma....nyss hemkommen efter ett sent kvällpass.

Kram och godnatt.

HG sa...

Hej på er, snön fortsätter falla här hemma. Inatt kom det mellan 5-10 cm till och i morse när jag stod vid Långviken kunde jag inte se slutet på isen som lagt sig i Kalmarsund, väldigt häftigt. Efter ett besök på en isbrytare fick jag lära mig att de kan bryta is som är en halvmeter tjock, helt sjukt. Hoppas ni har det varmt och gott i Japan. KRAM

Helena sa...

Hejsan!!Hoppas allt är riktigt underbart!Här snöar det blött småspik och lägger sig som ett täcke...Lite trött efter första inryckningsdagen-men ska inte klaga-bara 4 mastodontdagar kvar..

Ha det riktigt skönt!!Kramar från oss alla/Helena