onsdag 27 januari 2010

Next: Cambodia

Dagen idag har spenderats pa rygg i en solstol. Sa nu ser vi inte ut som vita eskimaer langre. Och jag har lyxat till det med pedikyr och massage (for den ringa summan av totalt 30 kronor). Galet billigt! Om vi enbart hade hallt oss i denna delen av varlden hade vi utan problem kunnat vara borta en mindre evighet. Maten ar billig och drinkarna annu billigare. Enda nackdelen med det ar att man latt bestaller in lite mer an vad man egentligen behover (da tanker jag pa mat alltsa...). Sa for att kompensera matintaget blir det joggingtur pa stranden pa morgonen. Det och nagra simtag i havet ar tillracklig motion bedommer vi just nu.

Efter joggingturen ater vi frukost har pa Kim Hoa Resort dar vi kamperar vidare (fick ju checka ut fran bungalown men de lyckades skaka fram ett vanligt hotellrum at oss. Sa vi behovde inte bara vaskorna sa langt). Frukosten bestar av bananpannakaka (Johan) och omelett (Stina). Ingen lyxig frukostbuffe har, men helt ok utbud anda. Sen gar vi cirka 20 meter och hamnar pa stranden. Nice...

Trots att Phu Quoc ar rena paradiset och vi utan problem hade kunnat stanna har ett bra tag till, sa har vi bestamt oss for att resa vidare imorgon. Enligt uppgift ska det ga en bat till Ha Tien pa fastlandet och dar ska vi sen ta oss over gransen till Kambodja. Alternativen ar sen att antingen fortsatta upp till Phnom Penh pa en gang eller stanna i en stad vid kusten som heter Kep. Det lutar at det senare men vi far se imorgon vad vi bestammer oss for.

Nu ar det sovdags! Natti natti.

5 kommentarer:

Helena sa...

Hoppas ni sover gott...
Här är det dags att laga sen middag.Kallt som attan ute och imorgon inväntas snöstorm-härligt med brasan då!! Att ni har det helt underbart är inte svårt att förstå-är er väl unnat!
Gustav ha byggt en leksak till Tedor av en toarulle och Maja är iväg och matar fiskarna.Till hegen kommer nog Gullet på besök för en vecka-fam Jerlmarks pippifågel-nu har vi snart ett ZOOOOOO!

Kramar från Helena

Kajsa sa...

Åhh vad härligt ni verkar ha det. Idag har det varit -15 grader, nästan så tom jag hade bytt mot en solig strand ;)

Ska bli extra kul att höra om era öden å äventyr i Kambodja.

Kram, Kajsa

Ola sa...

Hej igen på er....
Ser att njuter av livet over there... låter härligt med strandjogg och bananpankaka....;) Själv sitter jag här och ska ta tag i månadens räkningar samtidigt som jag väntar det stundande snöovädret...Inte riktigt lika kul.
Hur blev det med den tropiska stormen de lovat er....? Ha nu en härlig resa upp i Kambodja och ni... glöm inte bagaget...;)

Stina sa...

Ola: snart kommer vi att lämna vårt bagage obevakat bara för att du tjatar så mycket om det ;). Klart vi ser efter våra grejer... Du kan vara lugn.

Ola sa...

Det är bra att ni har koll syrran. undrade just hur länge jag skulle kunna hålla på innan du bet ifrån...;)
Ser härligt ut. fortsätt skicka oss bilder från er härliga resa...
själv har jag precis varit ute och skottat en massa.... säkert 40 cm här nu... blir nog lite skidåkning till helgen.... hälsa johan...

Ola