torsdag 28 januari 2010

Framme i Kep, Kambodja

Resan hit gick förvånansvärt smidïgt. En resesäljare på stranden på Phu Quoc fixade både båtbiljetter och transport över gränsen. Så 1.5 timmes speedboat och 1.5 timmes bilåkande senare checkade vi in på Vannas guesthouse i Kep. Bor i en bungalow uppe på en kulle med härlig utsikt ner över havet. Vi har en egen hängmatta på verandan... :)

4 kommentarer:

Helena sa...

Hängmatta..inte illa gunga på ni!!
Här håller vi oss inne-det är snöstorm och man får hoppas man tar sig till jobbet imorgon bitti ,om inte annat så at det en stund innan man skottat sig ut...

Ha det gott!!Kramis!Helena

Anni sa...

Härligt Stina! Och vi har snöstorm, det är också riktigt nice! :)

Har tagit fel på datum, Kristianopel Runt är 3 juli, så du missar det inte!!! :)

Kramar i massor

Anonym sa...

vi kan ana hur underbart ni har det. Själva har vi bara några dagar kvar i detta sköna klimat. Nåväl, det är väl skönt att komma hem till massor av snö.Eller????? kram på er Inger o Inge

HG sa...

Det är ljuvligt att läsa om sakerna som ni gör. Jag gapade och dreglade av grön avund när jag läste om pedikyr och massage för 30 spänn. Johan, den där mohjiton såg inte dum ut heller! :)

Idag sitter Daniel och jag på 1: ett skumpigt tåg till Gbg (efter all snö som kommit det senaste dygnet var det lite knöligt på spåren) 2: nu på en buss på väg mot Oslo och Sissel och Lars-Ivars bröllop. Det ska bli supertrevligt.

Jag behöver inte säga "hoppas ni har det bra" för det tvivlar jag inte på.

Så sköt om er... KRAM