lördag 23 januari 2010

Sista dagen i Saigon

Proppmätta efter god middag och goda drinkar är vi tillbaka på vårt guesthouse. Dagen idag spenderades på utflykt i Mekongdeltat. Häftig upplevelse! Bilder kommer senare när vi inte är lika mätta och trötta.

Har precis bokat flygbiljetter till Puh Quoc (vietnamesisk paradisö i närheten av Kambodja) och flyger dit imorgon. Eftersom vi som vanligt har lite dålig framförhållning blev priset högre än nödvändigt. I backpacker-mått mätt är det en hel förmögenhet... men för vanliga dödliga handlar det bara om 15o kronor dyrare biljetter. Så vi tänkte att vi nog överlever det. För nu längtar vi till stranden!!!

4 kommentarer:

Helena sa...

Hej igen!!
Stranden....låter helt underbart-här är så himla kallt!!Men det bli inte mörkt förrän ca 17.00-det är skönt! Trevlig resa imorgon.!!Nu har vi fredagsmys och Let´s dance.Kram Helena

Sandra, farmor och farfar sa...

Phu Quoc låter härligt! Ett underbart ställe. Här ser vi alla fram emot en daglig rapportering! Har precis ätit middag med Farmor&Farfar, väldigt trevligt! Njut av stranden!
Kram

Ola sa...

Hej igen....låter superhärligt med strand, sol och bad.... här är det ett par minus, men sol. precis varit ute med Malin och gått kring Tromtesunda Naturresarvat...skönt...

Åter igen... håll i bagaget..

ps..kollade in ert hus inatt när jag jobbade...allt lugnt...

kram / Malin och Ola

Tamara sa...

Hej hej,

Låter som om ni har det helt fantastiskt underbart på resan. Kul att läsa er blogg och man blir inte alls avis, nejdå ;) Hoppas ni nu får det härligt på stranden med och ha en skön avkoppling.

kram Tamara