fredag 23 april 2010

Efter regn kommer... mer regn

Tredje dagen med dåligt väder. Cooköarna har uppenbarligen bestämt sig för att inte göra sig själv rättvisa under vår vistelse.

Vi fördriver tiden med att sova länge, spela kort, surfa (gratis internet här, tjoho) läsa böcker och kolla på film. Hade vi varit i Australien eller på Nya Zeeland hade det varit så enkelt att bara åka vidare till nästa ställe. Men vi är fast på den här ön till lördag natt. Igår var det dock uppehåll större delen av dagen, så vi gav oss ut på en joggingtur vilket känns i benen idag. Länge sen sist. Ajajaj.

Imorgon fyller Johan år! 27 år! Då ska vi fira med en omgång Gin Rummy ;). Sen får det bli lite riktigt firande när vi kommer till civilisationen i LA. Dessvärre har vi ingen täckning på mobilerna här så eventuella grattishälsningar kommer han inte kunna läsa förrän vi landar i LA på söndag. Men bloggkommentarer läser vi så klart ;)

Vi kom på att när vi kommer till LA på söndag, är det exakt 2 år sedan vi kom dit sist. Vi kom dit strax efter lunch den 25 april 2008. Och nu kommer vi att landa 12:30. Sammanträffande...

Kram
S & J

6 kommentarer:

Malin sa...

Jaaaa må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år. Ja visst ska ha leva, ja visst ska ha leva jaaaaa visst ska ha leeeeeva många LYCKLIGA åååååår!!!!

Massa massa grattiskramar Johan från oss! Ha en underbar födelesedag, hoppas solen visar sig och att du får en go massage o skumpa på sängen av frugan din;-)

Här inviger vi den sjukt sköna nya gasolgrillen och dricker vin..o jaa firar fredag och har det allmänt gött!

Kram på er!!!
/Malin&Ola

Lotta sa...

Hipp hipp hurraa!! på din födelsedag!!!! Grattis på 27-årsdagen !Vi önskar dig en bra dag och att solen skiner!!
Vi har just avnjutit grillat vildsvin med rotfrukter och ett glas rött - det smakade smaskens, dessutom premiär att vi ätit ute på altanen.
Ha det nu så jättebra!!!
Massor av kramar till er från Lotta och Klas

Jenny sa...

Ett stort grattis på födelsedagen Johan!!
Det enda här hemma som skulle kunna närma sig en liknelse av hur ni har det skulle vara regnskuren som kom nyss, annars är det ganska långt ifrån : - ) Hoppas att solen och Cooköarna har visat sig från en bättre sida idag!
Njut och ta hand om er!!
Jenny & Svante

Anni sa...

Stort grattis i efterskott Johan! Hoppas att du hade en toppendag och att resan till LA har gått smidigt!

De här månadena har gått riktigt fort. Ni har redan varit iväg i över tre månader och det är bara en kvar. Njuuut!

Kram kram

Sandra sa...

Det är faktiskt inte synd om er, jag hade gärna bytt :)
Hörde att ni kommit till LA nu, kul med lite miljöombyte! Här hemma börjar våren smyga sig på lite och idag har det varit riktigt varmt en liten stund (speciellt när jag och svante cyklade och letade efter alba i typ en timme!) Skönt med sol! Annars händer inte mycket här hemma, jag ska ju åka till Portsmouth en termin till hösten och håller för fullt på med alla ansökningar, inte helt lätt men det blir nog värt det när man kommer dit!

Ta hand om er, och lyxa som hollywoodfruarna!

Kram kram

Johan sa...

Tack for alla gratulationer.

Vi har det bra i LA och sticker vidare idag.

Det later bra Sandra. Da har vi nagonstans att aka till hosten :)