tisdag 6 april 2010

Why live on the edge when you can jump off a cliff?

Dessa ord fick oss nästan att hoppa bungy jump igår. Men bara nästan... Promenerade till bungy siten här i Taupo och tänkte att vi skulle känna efter om vi ville hoppa. Kände oss ganska modiga efter gårdagens skydive. Men vi kom fram till att vi var nöjda med att bara titta på. En kille hoppade i stringkalsonger. Underhållande.

Så istället för att få dödsångest och sätta hjärtat i halsgropen så hade vi en skön och slapp dag här i Taupo. Badade i floden på bilden nedan. På ett ställe rinner det ut vatten från en varm underjordisk källa så man kan bada i 40-gradigt vatten medan det bara några meter bort är 18 grader kallt. Det var lagom varmt någonstans mittemellan.

Nu ska vi åka vidare till Rotorua, där det tydligen luktar som ruttet ägg på grund av sulfater som stiger upp från marken. Tar Kiwi bussen dit och i eftermiddagen hämtar vi ut en hyrbil! Finally on our own. Ingen mer buss! Påskhelgen är över så nu finns det bilar att hyra. Vart vi ska åka? Det har vi inte bestämt ännu. Men vi har fram till på lördag eftermiddag på oss att njuta av vår road trip och våra sista dagar här på underbara Nya Zeeland.

Hoppas ni alla haft en härlig påsk där hemma!
Kramar





2 kommentarer:

Helena sa...

Hejsan!! Hoppas ni får njuta ordentligt av er "egen" resa!
Härliga bilder, men förstår att ni avstod att hoppa!!
Mathias har nu landat och finns på NZ sedan ett par dagar tillbaka.
Här hemma kommer värmen närmare och idag sken solen från en molnfri himmel.Maja är fortfarande sjuk och har fått ny medicin idag-men är dock piggare iallafall...

Ha det riktigt bra!
Saknar er! Kram Helena

Jimmy sa...

Ryste till lite när jag jag såg bilden på bungy-siten i Taupo. Det var där jag och Kajsa hoppade :)

Ha det kalas!