fredag 9 april 2010

Paradiset nasta

Lite sorlig dag idag, da det ar sista dagen har pa Nya Zeeland. Vi har haft underbara sista dagar har da vi kort runt pa Coromandel halvon som ar ett av de vackraste stallen vi sett! Boljande kullar, folktomma mysiga strander, slingriga vagar och sota sma samhallen. Hade velat visa er alla fina bilder som vi tagit men de kommer om ett tag. Datorn jag sitter vid nu vill inte riktigt samarbeta.

Imorgon flyger vi alltsa till Fiji. Upptackte av en slump idag att den gar vid 11.30 och inte 17.30 som det star pa biljetterna. Markte ocksa att vara flighter fran Fiji vidare till Cookoarna inte funkar langre. Kilroy star inte sa hogt i kurs just nu och vi har lagt massa tid pa att prata med dem och med Air New Zeeland. Men nu ar det fixat. Vi kommer fa en dag mindre pa Cook och istallet far vi sova over en natt i Auckland. Skulle egentligen flugit vidare direkt, men men...

Finns nog inte sa mycket internet i paradiset, sa vi kommer nog inte vara sa duktiga pa att uppdatera har de narmsta dagarna. Just so you know!

Hoppas ni har det bra dar hemma och njuter av varsolen.

Massa kramar!

PS. Stort grattis i efterskott Gustav! Hoppas du hade en jattebra fodelsedag och att du fick manga roliga paket. Vi har skickat ett paket till dig idag, men det tar nog nagra veckor innan det kommer. Stora kramar fran mig och Johan!

Inga kommentarer: