onsdag 18 februari 2015

Ännu en dag i solen


Dagen här på Ko Samet började med god frukost, den första hotellfrukosten på resan. Sen har vi mest hängt på stranden här vid hotellet. Linn och jag gick en sväng till stranden som ligger i viken brevid. Det var väl den största utflykten för dagen. Det och Johans fem-minuters promenad till en minimart där han inhandlade lite yoghurt. 

Här är rätt mycket folk, verkligen en kontrast mot lugnet i Mae Phim. Det är turister från hela världen och det kommer hela tiden motorbåtar som lämnar av nya gäster och hämtar sådana som ska resa vidare. 

Egentligen så hade vi ju velat se oss omkring på ön lite grann, men vi har inte orkat styra upp någon utflykt och det verkar lite svårt att ta sig runt med små barn här. Så vi hoppar över det. Såhär i efterhand kan vi konstatera att det kanske var lite onödigt att åka hit bara för två nätter. Vi har ju som sagt inte sett så mycket mer än denna stranden... Men men. Lätt att vara efterklok. 

Annars då? Ja, vi konstaterar också att det är lite påfrestande att bo fyra pers. i ett hotellrum. Rummet här är normalstort men med en extrasäng till Linn och alla våra prylar så är här rätt fullt. Alvin behöver ju inte så mycket yta, men Linn blir helt stissig så fort vi är på rummet. Hon har så himla mycket energi så det bubblar liksom över när vi är här inne alla fyra. Vi tänkte att hon skulle få utlopp för all sin energi när hon badar och leker på stranden, och att hon skulle vara nöjd med att vara stilla och rita och sånt när vi är inomhus. Men det funkar bara korta stunder. Tur att vi mest är utomhus!

Hoppas allt är bra där hemma! 
Kram kram

Inga kommentarer: