fredag 13 februari 2015

Kim's beach och så lite träning

Dagen idag började vid 6:23 för mig och Alvin då han tyckte det var dags att vakna. Smög in i det andra sovrummet för att inte väcka Johan och Linn och lyckades faktiskt få honom att somna om en liten stund till. Alltid en seger när det går vägen. 

När vi alla var uppe och vakna en dryg timma senare så stack Johan ut på en löprunda medan Linn och jag åt frukost och packade för stranden.

Sen gav vi oss iväg, och idag testade vi en ny strand. Vi hade stämt träff på Kim's beach med den trevliga familjen som vi träffade igår. Och Kim's beach var ett väldigt bra ställe. Vi var där i lite drygt fem timmar så det blev en heldag på stranden. Kul att umgås med några andra vuxna och prata bort ett par timmar. Och kul för Linn med en lek- och badkompis. 
Jag passade på att ta en massage medan vi var där och så åt vi resans första bananpannkaka. 




Tillbaka på Sunflower blev det bad i poolen en stund. Linn har blivit så duktig i vattnet med sina puffar och börjat simma lite grann (mest sparka med benen men hon tar sig framåt).






Efter middag på Tequila landade vi här hemma igen och jag passade på att träna lite styrka innan vi parkerade oss i soffan framför ett avsnitt av Homeland. Alvin somnade efter fem minuter liggandes mellan mig och Johan i soffan. 
Han har förresten två framtänder uppe som börjat spricka igenom. Verkar inte störa honom alltför mycket vilket är skönt. Och så har han börjat ställa sig upp på knäna. 



En väldigt härlig grej är att Alvin sover mycket bättre på nätterna sen vi kom till Thailand. Han har ju varit en sån bebis som velat äta varannan timme nätterna igenom. Men nu sover han så mycket bättre och äter oftast bara två gånger! Så himla skönt! 

Ja, det var vår torsdag här nere. Hoppas ni haft en bra dag där hemma :) 
Kramar från oss

Inga kommentarer: