söndag 15 februari 2015

Rayong Aquarium & Classic Forest

Idag gjorden vi en tur till grannstaden Ban Phe och Rayong Aquarium som ligger där. Såg en massa fina fiskar och en del läskiga fiskar. Det var inte ett speciellt stort ställe men lagom för oss och Linn gillade det. Återigen var vi udda fåglar... Enbart Thailändare där som ville ta kort på oss och röra barnen. Alvin var inte så road, medan Linn tog det bättre. Det var en familj som sprang runt med sina mobilkameror och försökte få sin son i närheten av Linn så att de kunde fånga dem på bild ihop. Linn är dock lite svårfångad och snabb i fötterna så de lyckades inte med sitt försök... 

Efter akvariet åkte vi till Tamnanpar resort där det ligger en restaurang som heter Classic Forest. Var lite som att gå in i en regnskog med massa träd, vattenfall och små sjöar med fiskar i. Och så hade de svarta svanar! Där åt vi lunch. Även här var barnen poppis. En tjej i personalen erbjöd sig att hålla Alvin och hon såg snäll ut så det fick hon göra. Men när hennes fem kollegor också kom och de började skicka honom mellan sig medan de tog kort på varandra så kändes det inte okej. Alvin protesterade också så då tog jag tillbaka honom. 

Efter lunchen gick vi vidare till ett vattenland som ligger på resorten. Det var på samma tema med regnskogskänsla. Så där badade vi en stund och åkte vattenrutschkana innan vi åkte tillbaka till Mae Phim. 

Precis som hemma så firar man alla hjärtans dag här idag. Johan och jag gav varandra en helkroppsmassage i present. Inte utförd av oss själva dock utan på ett massageställe precis bredvid där vi bor. En timmes oljemassage för 125:-! Var väldigt skönt men lite udda. Aldrig varit med om att man blir masserad på brösten... 

På stranden pågår någon form av strandparty ikväll som hade varit lite kul att kolla in. Men Linn är så trött om kvällarna så för allas bästa måste hon komma i säng ganska tidigt, så vi slappar i soffan istället.  

Hoppas ni har en mysig lördag där hemma!  
Kramar från oss

Ps. Glömde kameran hemma idag så inga bilder från utflykten. Istället blir det lite bilder från stranden och poolen igår. 






Inga kommentarer: