tisdag 17 februari 2015

Island life på Ko Samet

Så har vi då bytt fastlandet mot öliv på Ko Samet. Kom hit vid lunch efter en lite besvärlig resa, eller obehaglig kan man väl säga. Hade tänkt åka färja över men när vi kom till färjelägret så fanns det många som erbjöd speed boat direkt till den strand där vårt hotell ligger. Lite dyrare men skulle gå mycket fortare. Jättebra tänkt vi och köpte biljett! Men när väl båten la ut och körde iväg så tyckte Linn det var jätteläskigt och var ledsen större delen av resan över. Och det var rätt obehagligt tyckte även vi. De körde fort och båten slog hårt mot vågorna. Inte så bekvämt att åka så med barnen. När vi sen kom till vårt hotell så fanns det ingen brygga utan vi fick hoppa ner i vattnet och vada in. Lite omständigt med alla väskor, barnvagn och Alvins bilbarnstol som vi också har med oss. Men det gick och efter en lite strapats över stranden så kom vi fram till Samed Villa Resort och fick vårt rum på en gång. Ett jättefint hotellområde precis vid stranden! 

Blev bad på eftermiddagen och nu ikväll åt vi middag på stranden. Det var barbeque på stranden och de hade dukat upp med bord i sanden. God mat och mysigt att sitta där i skymningen. 

Nu sover barnen, vi har sett ett avsnitt av Homeland och ska också sova nu (tillsammans med lilla gekkoödlan som gömt sig här i rummet).
Godnatt och kramar från oss! 

Ps, pga dålig uppkoppling blir det inga bilder härifrån. Återkommer med det!

Ps, detta skrevs igår kväll men pga dålig uppkoppling kom det inte upp då.

Inga kommentarer: