tisdag 3 februari 2015

Det blev en dag på stranden



Visst ser det härligt ut? Synd bara att man inte hinner sitta och slappa i solstolen så mycket med två små. Vi har fullt upp med annat kan man säga :). 


Första doppet i havet var precis så härligt som det ser ut. Lagom svalkande i klart vatten. Temperaturen i luften har vi inte riktigt koll på men det är lagom varmt och skönt. Inte för hett vilket vi är tacksamma för. 



Alvin trivdes i sitt solskyddstält och i sin solskyddsdräkt. Glada att vi tog med tältet. I kombination med ett parasoll så får han bra svalka och skugga. Han somnade ovaggad där inne till havets brus. Han somnade även ovaggad här hemma precis nyss när vi kom hem från stranden :). Trött bebis!


Nu sitter Johan och Linn och pysslar lite med en av Linns många pysselböcker som tagits med. Om det blir tråkigt så får vi hugga något från muthögen av små presenter som också följt med. Presenter = glad tjej = glada föräldrar = skön semester. Varför göra det svårt när man kan göra det lätt? ;)



Annars då? Vi har sovit gott inatt allihop, även om vi kom i säng lite sent. Känns som vi kommit på banan och att jet-lagen börjat ge med sig. 
Vi hade en liten misstanke om vattkoppor på Linn. Hon har haft 4 st. vattkoppliknande prickar på ryggen. Men det har inte kommit fler och nu börjar de försvinna. Så antingen var det inte det eller så fick hon en väldigt lindrig variant. 

Ha en bra tisdag där hemma! 
Kramar från oss

Pa. Tiden på inläggen är fel, något knas med inställningarna som jag inte lyckats fixa. Kl är 15 på eftermiddagen och inget annat. 

1 kommentar:

Jenny sa...

Jösses så härligt det ser ut!! Skönt att vara framme och gå i sommarkläder.....
Har är det snö snö och åter snö!! Kul på sitt sätt men mer kläder att klä på och betydligt mindre sol och värme ;-)
Vi ser fram mot Sälen-semester nästa vecka!!
Kram kram från oss alla