tisdag 3 februari 2015

Så var vi äntligen här

Hur gick resan då? 
Jo, den gick bra. Den var lång såklart, 24 h dörr till dörr. Men båda barnen klarade den förvånansvärt bra. Även om de hade lite svårt att somna. Vi hade bokat en baby basinett till Alvin men han trivs ju bäst med att sova i min armhåla (yes) så han sov mest i min famn (jag sov med andra ord knappt alls). Linn somnade till slut på golvet där vi bäddade om henne med kudde och filtar. Även om det är lite påfrestande att resa med små barn så har det också sina fördelar såsom platser med extra benutrymme, fast-track i passkontrollen och lite extra kärlek i allmänhet från omgivningen. Vem älskar inte en sån här söt bebis liksom?


När vi landade i Bangkok så blev vi upphämtade av en minibuss som vi bokat i förväg. Den körde oss de 2 h ner till Mae Phim och innan vi körde till huset stannade vi i en matbutik och handlade lite. Sen släppte chauffören av oss vid huset här på Sunflower residence där vi fick nycklar och lite allmän info från damen som sköter om det praktiska kring uthyrningen. 

Huset då? Jo, det är jättefint och ligger på ett mysigt och lugnt område ungefär 300 meter från stranden. Vi har bott in oss och det ser nu ut som vi bott här en evighet med prylar över allt. Fattar inte hur allt fick plats i två resväskor... 





Vi var ordentligt trötta i går kväll allihop och somnade kring 19. Eller ja, inte Johan som var för pigg. Och efter 1,5 timme vaknade jag. Och var pigg. Och vid 23:30 vaknade barnen och var pigga. Så då kollade vi på film i soffan och åt yoghurt... 


Lite jet-lagade allihop helt enkelt. Några timmar senare sov vi dock gott allihop och vid 10 imorse fick jag väcka de andra som nog annars hade sovit ett bra tag till.   

Har blivit bad i poolen idag, makaroner och korv till lunch och middag ute på kvällen. Linn älskar ju att bada så hon är i himmelriket. Hon har funnit sig till rätta på en gång känns det som även om hon varit lite trött. Alvin har varit lite ur fas och hade lite svårare att somna än vanligt. Men i övrigt är han glad och go som vanligt och premiärdoppet här i Thailand var väldigt kul tyckte han. 





Imorgon ska vi bege oss till stranden på förmiddagen är planen. 

Nu sover barnen, Linn i sängen och Alvin i min famn. Jag och Johan ska kolla på ett avsnitt av Homeland. Lite som hemma fast borta :). 

Hoppas allt är bra där hemma!

Kram och gonatt!

3 kommentarer:

Helena G sa...

Så roligt att läsa om allt. Ni ser ut att ha det jättebra! Stor kram!

Malin sa...

Härligt att höra från er och se bilder. Vi har uppdaterat hela tiden och väntat:) Skönt att ni är på plats!! Ser nice ut!! Här snöar och är någon minusgrad. Precis hämtat Sigge på dagis och äter tomtegröt medan vi tittar på er i poolen. Lite skillnad. Må gott nu o mys! Bada åt oss också! Kramar!!

Sandra sa...

Det ser härligt ut! Och sötaste gullungarna ser ut att ha det riktigt mysigt! Ha det så bra! Ser fram emot nästa uppdatering. Kramar från ett snökaosigt Stockholm