torsdag 5 februari 2015

Hej från Mae Phim

Dagen idag började med frukost ute på bakgården till vårt hus. Johan hittade havregryn i affären så det blev gröt till frukost. 

Sen begav vi oss till coca-cola beach som några grannar sagt skulle vara bra. Det visade sig vara en riktig svensk-strand. Nästan bara svenskar där och några finnar. Det som var bra där var att det var välordnat med riktig restaurang, toalett och till och med en liten lekplats i sanden. Det var extra uppskattat av Linn som gillade att åka rutschkana och gunga gungbräda. Så där var vi ett par timmar och badade och åt god lunch.

På väg hem köpte vi bröd på ett bageri som hade lite grövre bröd än luftbrödet som man köper i mataffärerna här. Där fanns till och med semlor. Ytterligare ett tecken på att det är mycket svenskar häromkring. 

Väl tillbaka här på Sunflower blev det bad i poolen innan vi lagade middag. Första middagen här i huset. Det blev köttfärsbiffar, kokt potatis och sallad. 

Nu sover Linn i sängen. Alvin håller på att somna i bärselen medan jag går runt och skriver på detta inlägg. Blir ett avsnitt av Homeland innan vi går och lägger oss. 

Well, det var vår dag det! Vi mår bra som ni förstår och börjar komma in i semesterlunken här. 
Hoppas ni haft en bra onsdag där hemma! 

Kramar från oss






Inga kommentarer: