måndag 1 februari 2010

Roligt på en söndag


Vår nya måltidsdryck: Cuba Libre och Kamikaze. Varför dricka vatten, vin eller öl när man kan dricka drinkar?? Speciellt när det bara kostar 10 kronor styck =)

4 kommentarer:

Anni sa...

Det där ser gott ut!! Jag har ätit ostpaj och sallad. Och choklad... Måste ju återhämta energin som jag gjorde av med på skidåkningen! :)

Vad mycket ni hinner med, ta det lugnt och vila lite också mellan varven! ;)

Så roligt att kunna följa er här. Och kul med bilderna! Kan inte fatta att det är många månder tills ni kommer hem bara...

Kramar i massor

Lotta sa...

Hej på er!
Härligt att höra av er igen! Det är stora kontraster på era upplevelser vad vi förstår! Nu har ni varit iväg i 2 veckor- och massor har ni hunnit med!Hoppas att ni tar er tid att njuta också!!Här hemma idag minus 19 grader på morgonen- på em mildare. så att jag kunde åka skidor. Det gick bättre idag- vi åkte igår också men det var trögt igår.Pappa fixade middag medan jag var på tur. Imorgon kommer Bicke och skall göra fint i vår gillestuga.Vi har varit hos er och kollat läget idag- allt OK!!
Akta er för de stora katterna!!!!
Massor av kramar till er!
Mamma och pappa

Malin sa...

Halloj,
Malin o Ola här. Jösses vad ni gör massa saker. Trodde ni skulle inta viloläge första veckorna?;-)

Otroligt vilka upplevelser ni får vara med om, låter så häftigt.

Här har vi haft lat söndag idag, prommenix i kylan och några timmar i soffan. Igår avslutade vi dagen med ett gäng låtar med Singstar till si så där kl.2 i natt. Sjukt kul!:)

Ha det underbart! Va rädda om er och drick gärna en cuba libre åt oss!

Tjipp, Kramar!!

Martina sa...

Hahaha, förfallet har börjat:-) Låter som att ni har det helt underbart! Har inte varit inne här på ett tag så nu ska jag passa på att uppdatera mig om allt ni hittat på. Ha det toppen! Kram