lördag 13 februari 2010

Idag hittade vi Nemo och hans kompisar

Vi har varit iväg och snorklat kring några mindre öar i närheten av Koh Kood. Det var vi och två trevliga svenskar/nyzeeländare. Vi hade en stor motorbåt för oss själva vilket vi insåg var en lyx då vi såg de övefulla turistbåtarna från Koh Chang.

I vattnet var det som ett akvarie. Massa fina fiskar och koraller! En jättehärlig dag med andra ord. Vi hade tidigare en tanke om att ta dykarcertifikat här i Thailand, men det har inte blivit av. Får se om vi gör det någon annanstans.

Dagarna här på Koh Kood har varit jättehärliga men vi känner oss rätt färdiga med paradiset nu. Så imorgon ska vi åka vidare mot Bangkok. Tanken är att stanna och övernatta någonstans på vägen, men vi har inte koll på var ännu.
Ikväll blir det middag med snorklingssällskapet, Hedvig och Liam.

Later som vintern forsätter där hemma. Kasta lite snöboll för oss med är ni snälla ;)


Galet fint vatten!
Ett tjusigt vattenfall har pa Koh Kood
Solbrillorna ger lite Tom Cruise-vibe. Men moppen drar ner det hela lite ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stina! Det låter som ni har det fantastiskt! Det är så roligt att läsa er blogg och se alla fina bilder. Man drömmer sig bort en stund från snö och kyla :) Fortsätt ha det kanon! Kramar Linda Stenborg

Helena sa...

Så härligt det ser ut!
Här blåser det och snön yr,det är snöstorm!!Och den skall vara både ikväll och imorgon-suck..
Imorgon ska vi på 40-års kalas till Madde -hela familjen-KUL-det är dessutom lagom långt att ta sig i snön..

En sak bara-VAR har du hjälmen Johan-ta det försiktigt!!

Hoppas ni får en bra resa till Bankok! Förstår att ni njuter..

Massor med kramar från oss! Nu är det fredagsmys!

Kram Helena

Helena G sa...

Där simmar ni bland Nemos medan vi här hemma kurar i soffan med choklad, rödvin och Let's Dance, allt medan det fortsätter snöa utanför. I morse var det till att putta upp dörren igen, på med termobrallorna och skotta. Jag kommer inte ihåg att jag nånsin upplevt så här mycket snö här hemma, det är faktiskt helt fantastiskt, om än början till tröttsamt. Våren kommer att vara hjärtligt välkommen...jajamensan!

Ikväll är delfinal två i melodifestivalen, vi kommer såklart sitta bänkade någonstans.

Stina, jag måste säga att jag är imapd över din bränna redan. Och så bra med en axelbandslös överdel också, genomtänkt, you go girl! :) Synd att man inte kommer kunna synas tillsammans med dig förrän i början på juli nånting utan att fullkomligt blekna. ;)

Ni ser ut att må prima, ta hand om varandra och ha en hjärtlig helg, särskilt i morron den 14:e.

KRAM