måndag 15 februari 2010

Kärlek från Bangkok på Alla Hjärtans Dag


Hej från Bangkok!
Vi kom hit igår och checkade in på "Pensionat Hegge & Kicki". Fantastiskt fint ställe med trevligt värdpar som tar väl hand om oss!
Vi har hunnit åka golfbil på deras lägenhetsområde, besöka en gigantiskt marknad, kolla in flera shoppingcentra och käka hamburgare, donuts och pizza.
Imorgon ska värdparet jobba och gå i skolan medan vi tänkte slappa vid deras pool och tvätta. Johan har återanvänt sina kalsonger liiite för länge nu ;)
Pussar och kramar till er därhemma

3 kommentarer:

Ola sa...

Även Bangkok ser härligt ut... passa på och njut innan resen till "down under".
En tvätt låter inte fel. fast å andra sidan ... släng skiten och köp nytt...
Här hemma går det sin gilla gång... långpromenad på tromtö naturresarvat och lite gymträning... skönt med ledig helg så även vi kunde fira lite valentine....
Många kramar från Malin och Ola...

Kajsa sa...

Hej på er! Härligt att höra att ni fortfarande har det bra och njuter av det goda livet. Blir alltid lika glad när det kommer nya inlägg så jag kan drömma mig bort ett par minuter.

Många kramar, Kajsa

Helena G sa...

Tacos, äppelpaj med glass och mys i soffan blev vår Valentinekväll i Kolboda...helnöjd med det. Vi firade lite mer i torsdags när vi varit tillsammans 4 år, fatta vad tiden går!

Idag blev det en ridtur i skogen i halvmeterdjup snö. Bra träning...ja, för hästen alltså. För mig var det en närmast religös upplevelse (jag borde ju veta...haha) Så otroligt vackert med all snö som dignar i granarna.

Imorron är det Fettisdagen och jag ska sända från ett kondis hela morronen, det blir jobbigt! ;)

Ta hand om varandra.

/Största kramen Allan