tisdag 16 februari 2010

Soft dag i Bangkok

Igår hade vi vilodag. Softade hemma hos Kicki & Hegge hela dagen. Väldigt skönt att vara i ett "hem" även om det inte är vårt eget. Badade poolen, tvättade våra skitiga kläder och tog det lugnt. Sen åkte tog vi Sky train (som tunnelbana fast i luften) in till Siam Paragon (jättestort shoppingcenter) och kollade på Avatar på IMAX Cinema. Riktigt bra film och tjusig bio!! Visst är vi fina i våra 3D-glasögon?! =)

Idag byter vi detta trevliga boende mot ett annat. Vi checkar in på FuramaXlusive där vi tänkte lyxa till det de sista två nätterna här. Ska även trotsa värmen och se oss om i stan lite mer.



2 kommentarer:

Linda sa...

Hej!

Det ser så grymt härligt ut på era bilder! Längtar efter lite av den värme o sol som ni befinner er i. Vilka underbara ställen ni hittar, paradiset överallt. O bruna har ni blivit också =)

Här hemma gick flytten i helgen. Så nu försöker vi komma i ordning på det nya stället som är såå mysigt och såå mkt bättre!

Kram, kram!!!

Sandra sa...

Det ser verkligen fantastiskt ut, alla bilder är så underbara och det är jättekul att läsa om alla äventyr. Lätt att halka in här på sidan när man sitter vid datorn och egentligen ska skriva uppsats!
Efter en vecka i alperna med underbar skidåkning och väder har jag också lyckats få lite bränna, dock bara i ansiktet! Är fantastiskt avundsjuk på alla era mysiga stränder och stadslivet i Bangkok är ju inte helt fel det heller!

Ha det fortsatt underbart.
Massor med kramar