söndag 14 mars 2010

G´day från härliga Byron Bay

Life is sweet här i Byron Bay. Vi tar det mest lugnt och slappar. Bästa stället på östkusten - enligt oss i allafall.

Igår sprang vi på Martyn & Malou från Holland igen och passade på att gå ut med dem en sväng. The Beach Hotel här i Byron var ett riktigt bra ställe med liveband som spelade.

Vi stöter på samma människor allt som oftast under resan söderut. Ett par från England, Tom & Yiselle, har vi träffat säkert 10 gånger nu. Vi satt på samma flyg till Cairns, har bott på samma hostel 4 gånger, stötte ihop i regnet på Fraser Iland och har åkt samma Greyhoundbuss ett antal gånger. Häromdagen konstaterade vi att vi ska åka samma bussresa på Nya Zeeland. Så vi lär träffas igen =)

Idag ska vi försöka oss på det där med surfning tillsammans med Martin & Malou. Skippar lektioner och inbillar oss att vi kan lära oss på egen hand.... Bra idé? Det återstår att se. Återkommer med rapportering.

Vi blir här till imorgon kväll då vi tar nattbussen ner till Sydney, och sen tåg vidare till Blue Mountains där vi ska trekka lite.

Hoppas ni mår bra där hemma och att ni tycker att rätt låt vann :)
Kramar från down under

PS. Johans bed bug bites borjar lagga sig. Vi sanerade alla vara klader igår och hoppas att de inte ska sprida sig.

4 kommentarer:

Helena G sa...

Helt fantastiska bilder, shit vad jag är avundsjuk...men glad för er skull! Skönt att Johan är bättre från bugsen. :)

Igår var allsvenska premiären på Fredriksskans, Kalmar FF mötte IFK Göteborg och fick pisk med 3-0. Det har varit mycket snack om planen skulle hålla. Den låg ju under 30 cm snö för bara 1,5 vecka sen. Men fiberduk och hönsgödsel lär ha gjort sitt. Nu är bara frågan om den håller resten av säsongen, det var en rekordtidig premiär. Idag spelar Mjällby mot AIK, vi ska kolla på O'Learys (Daniel är ett stort Mjällbyfan och ljublar över att de är med i allsvenskan)...själv ser jag fram emot pizzan. :)

På tal om pubar i Karlskrona. Harrys har öppnat i gamla SF biografen och folk är överförtjusta. Två dansgolv med - enligt ryktet - bra musik och riktigt schyssta lokaler. Ser fram emot ett junibesök med mutchos stuffande där när ni kommer hem, eller hur! :)

Ta hand om varandra!

KRAM

Klas sa...

Hej på er igen!
Skönt att Johan mår bättre. Jag fick det senaste från Helena i dag på f.m. så jag vet att ni mår bra.
Som ni såg fick Kalmar stryk. Det var inte rättvist. KFF missade en straff och hade två träffar i virket. jag tyckte nog att KFF var det bättre laget. Men jag har ju röda ögon. I dag spelade Mjällby 0-0 mot AIK.
Det har varit strålande solsken i dag och nu tar det på snön. I vart fall på dagarna. I natt väntas det bli ner mot 6-8 grader minus.
Ni har väl det bättre på den fronten.
Ha det så bra !
PS mamma hälsar DS.

Linda sa...

Hej!

Jag har tänkt ringa dig Stina, hela helgen. Men Västerviksbesök och annat kom ivägen. Slår dig en signal snart!

Nu är vår Barcelonaresa bokad iallafall. Ska bli kul att återvända dit. Hoppas det blir lika fantastiskt som när vi var där.

Kram, kram

Jenny sa...

Heej!
Härligt att följa er på bloggen!!Vi är nog oftast en ev dessa anonyma bloggläsare men nu är vi med!
Vi var på vår julklapp i onsdags och det blev en hel del skatt och hög igenkänningsfaktor när Fredrik berättade om saker som var typiskt oss svenskar, så tack så mycket för julklappen! Den var uppskattad av oss alla!
Svante är just nu rätt nöjd över sin kommande weekendresa till London med tillhörande Londonderby!! Goja och jag håller ställningarna hemma.

Stor kram till er båda
Jenny & Svante