onsdag 17 mars 2010

Vackert men Kkkkalllt!!

Befinner oss i Katoomba, Blue Mountains. Kom hit efter en nätt liten resa. Först 13 timmar nattbuss från Byron Bay, sen 2 timmar tåg från Sydney. Men det var verkligen mödan värt. Här är underbart vackert.

Hittade ett litet guesthouse här som är supermysigt. Ett lugnt ställe med bara ett par rum inhysta i ett gammalt hus med knarrande trägolv. För första gången på vår resa har vi haft täcke på oss. Det blev riktigt kallt inatt nämligen. Och för första gången har vi haft tillgång till ett riktigt kök med ugn! Så det blev klyftpotatis och biffar till middag.

När vi kom hit igår gick vi till Echo Point som bjöd på fantastisk utsikt över bergen och "the three sisters". Gick en vandringsled och fick se ett vattenfall och ännu mer vackra vyer. Efter frukost idag blir det en annan vandringsled innan vi åker tillbaka till Sydney i eftermiddag.

Kramar från oss


3 kommentarer:

Helena sa...

Härliga bilder igen!!
Täcke-ja det låter ju som här hemma
fast man får köra med långärmad/benad pyamas oxå..
Snart är det vår på riktigt-men idag är det molnigt och lite ruggigt.
Roligt att få prata med dig och höra din röst igen!!
Är hemma med Gustav idag men imorgon blir det äntligen skolan igen!
Hoppas ni får fina dagar i Austalia innan ni åker vidare.
Ha det riktigt bra!
Massor med kramar Helena

Ola sa...

VILL OXÅ....Ser sjukt härligt ut. Kan ana en viss skillnad på väder och natur jämfört med hemmaplan. Klyftpotatis, biff.... bearnaise?
Låter som ni bara njuter. vilket ni gör rätt i.
På hemmafronten intet nytt.... Vi mår bra och snön håller i sig även om den töat bort en del. Mycket jobb är det oxå så det ska bli skönt med påsk snart.

Många kramar från näset....

Stina sa...

Härligt att höra din röst med siss! Miss u!

Bror: det är ännu härligare än vad det ser ut att vara ;). Men tyvärr ingen bea-sås. Verkar inte finnas här. Men kan lova att vi letade lääänge i affären! :)