onsdag 31 mars 2010

Kolla!! Ett vattenfall till... Gäsp...

Idag var väl kanske inte vår bästa dag på resan. Hade bokat utflykt till Milford Sounds, en fjord som visade sig ligga 4,5 timmes bussresa från Queenstown. Så vi har åkt buss ungefär 10 timmar idag. Sen har vi åkt båt i två timmar. I regn! Såklart...

Milford Sounds ska vara bland det vackraste på NZ, men i regn är det inte lika häftigt. Visst, vi fick se massa vattenfall. Och det var väl lite kul. Men inte värt 10 timmar på en buss...

Lite småtrötta nu och inte supersugna på att åka buss till Christchurch imorgon. En bussresa på 8 timmar... Suck.

Hade iallafall en kul kväll igår med bussgänget. Nu är vår resa tillsammans slut då de flesta stannar några dagar extra här i trevliga Queenstown, medan vi åker vidare för att så småningom landa på Nordön på fredag.

Piggade upp oss med att äta Kobe biff på ett steak house här i stan nu ikväll. Så nu blir det nudlar resten av veckan ;)

Hörs!








2 kommentarer:

Helena sa...

Så vackert!!Trots regn, sån otur!

Här skiner solen just nu och jag hoppas på en varm påsk!
Har varit ledig idag och skulle myst på stan med barnen, MEN Maja blev sjuk igårkväll och ligger i sängen-tur vi inte bokat upp påskhelgen med ngt speciellt-förutom middag hos ma o pa på söndag-men det fixar vi nog!!

Snart kommer Henke hem och då ska jag ta mig en promenad-behöver lite luft efter en dag inne!

Ha det jättebra!!
GLAD PÅSK!!
Kram Helena

Lotta sa...

Glad Påsk på er!
Det låter som ni åker buss för hela slanten!Inte så konstigt om ni är lite trötta en dag eller två efter allt som ni har upplevt.Hämta andan en stund och njut av fortsättningen på er resa!!!! Här hemma kommer våren med stormsteg, ikväll har vi grillat för första gången och det smakade utmärkt!Det skall bli skönt med några dagars ledighet och enligt rapport skall vi få en hel del sol i helgen.
Sköt om er och må så gott!
Massor av kramar från Lotta och Klas